[O1] O1kombi-opony , jaki wybrać indeks prędkości ?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • tincer
    Classic
    • 2009
    • 13

Zamieszczone przez mac77
    w schowku wypadła mi i nie mogę jej włożyć :evil: ale przynajmniej zmierzyłem ją -ma 29mm - to jest ta C3W ale takich w wersji LED na allegro nie widzę :cry:
    Spokojnie, takie też są, tylko trzeba szukać żarówki palcowej 31mm, które często są opisane jako C5W/C10W.
    czyzyk64, jesteś pewien, że standardowo w O2 jest 42mm z tyłu? Wczoraj sprawdzałem i wydała mi się krótsza, od tej którą zamontowałem z przodu. Te blaszki są dość elastyczne i te parę mm może nie robić na nich wrażenia.
  • Maro2225
    Ambiente
    • 2007
    • 113

Witam wszystkich . Dużo czasu spędziłem szukając i nie znalazłem . Proszę o pomoc w wyborze indeksu prędkości do nowych opon , które chciałbym zamówić . Zdecydowałem się na Kleber Dynaxer HP2 ( jeżdżę jeszcze na zimowych ) . Chciałbym żeby mi posłużyły kilka sezonów . nie jeżdżę agresywnie . I moje pytanie: czy z V będą wytrzymalsze niż H? Proszę o w miarę szybkie porady , bo na zimowych już nie da się jeździć. Pozdrawiam .
    Maro

Komentarz

• Maicroft
      Moderator
      S_OCP MemberModeratorr
      • 2004
      • 25757
      • Audi

Moga byc H, ale lepiej zalozyc V. Roznica w cenie to kilka zlotych, a maja wyzszy margines zapasu dopuszczalnej predkosci.
      Spritmonitor.de

Komentarz

Pracuję...